By uniknąć wysuszenia mięsa w trakcie smażenia ,warto je wcześniej zamarynować.Do marynaty na podwójną pierś kurczaka wystarczy wyciśnięcie soku z połówki cytryny ,ząbek czosnku ,pieprz i sól.Nacieramy mięso i zostawiamy na 30 minut w lodówce.
niedziela, 8 czerwca 2014
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
ALGI
DZIAŁANIE: ODŻYWCZE, NAWILŻAJĄCE, PRZECIWZMARSZCZKOWE Algi są bogatym źródłem łatwo przyswajalnych minerałów, mikroelementów, β-karo...
-
Substancje lecznicze Olejek eteryczny garbniki żywice śluzy sole mineralne ...
-
słoiczek suszonych pomidorów 100 g parmezanu 1 łyżka masła 1 łyżka koncentratu pomidorowego papryczka chili 100 g orzeszków ziemnych...
-
20 dkg bobu 3 pomidory 1/3 sałaty 3 dkg parmezanu gałązka mięty, estragonu 1/2 cytryny oliwa, sól, pieprz Bób ugotować do miękości...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz