75 dużych pieczarek
2 cebule
4 jajka
3 łyżki masła
15 dkg ostrego żółtego sera
sól
Pieczarki oczyścić, oddzielić kapelusze. Posiekać cebule, jajka i nóżki grzybów, posolić i dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym farszem napełnić pieczarkowe kapelusze, wkładając na spód każdego wiórek masła.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 170•przez 15 minut.
2 cebule
4 jajka
3 łyżki masła
15 dkg ostrego żółtego sera
sól
Pieczarki oczyścić, oddzielić kapelusze. Posiekać cebule, jajka i nóżki grzybów, posolić i dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym farszem napełnić pieczarkowe kapelusze, wkładając na spód każdego wiórek masła.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 170•przez 15 minut.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz