środa, 7 stycznia 2015

PIECZARKI FASZEROWANA

75 dużych pieczarek
2 cebule
4 jajka
3 łyżki masła
15 dkg ostrego żółtego sera
sól                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Pieczarki oczyścić, oddzielić kapelusze. Posiekać cebule, jajka i nóżki grzybów, posolić i dokładnie wymieszać. Tak przygotowanym farszem napełnić pieczarkowe kapelusze, wkładając na spód każdego wiórek masła.
Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 170•przez 15 minut.                                                                                                                                                                                                                                                                                Pieczarki faszerowane szpinakiem

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

ALGI

DZIAŁANIE:  ODŻYWCZE, NAWILŻAJĄCE, PRZECIWZMARSZCZKOWE Algi są bogatym źródłem łatwo przyswajalnych minerałów, mikroelementów, β-karo...